باسکول سردخانه

سردخانه

سردخانه صنعتی از مجموعه‌ای از تأسیسات و ساختمان‌ها تهیه می‌شود، که می‌توان مواد غذایی فاسد شدنی، محصولات کشاورزی و محصولاتی که قابلیت فاسد شدن را دارند درون سردخانه، در دما و رطوبت مناسب محیط نگهداری کرد. تا مواد غذایی که به طور مصنوعی تهیه می‌شوند، طول عمر بیشتری برای استفاده داشته باشند.
سردخانه های صنعتی عموما در دو نوع زیر صفر و بالای صفر احداث می‌شوند. سردخانه های بالای صفر دارای دمای نگهداری ۱+ تا ۴+ درجه سانتی‌گراد هستند. در این سردخانه ها برای نگهداری کوتاه‌مدت محصول از دمایی بالاتر از دمای انجماد محصول استفاده می‌شود. در سردخانه های کوتاه مدت محصولات غالبا به تدریج وارد می‌شوند و پس از نگهداری چند روزه سریعا از سردخانه خارج شده و با محصولات جدید در سردخانه جایگزین می‌شوند. سردخانه‌های بلندمدت بیشتر تحت عنوان سردخانه‌های عمومی احداث می‌شود. از میان محصولاتی که در سردخانه‌های بالای صفر درجه قابل نگه قابل نگه داری هستند می‌توان به سبزیجات، میوه، صیفی جات، مواد لبنی، گل و گیاه و دارو اشاره کرد.
سردخانه های زیر صفر که به عنوان سردخانه های انجماد نیز شناخته می‌شوند، برای منحمد کردن محصولات از ۱۲- تا ۲۳- درجه سانتی‌گراد مورد استفاده قرار می‌گیرند. در این سردخانه‌ها بیشتر محصولاتی مانند گوشت منجمد، مرغ منجمد ، ماهی منجمد ،سبزیجات منجمد و صیفی‌جات منجمد نگه داری می‌شود.

سردخانه

احداث سردخانه

در یک تقسیم بندی مهمتر، سردخانه ها در دو نوع کلی سردخانه های آمونیاکی و سردخانه های فریونی قرار می گیرند که سردخانه های برای سردخانه های کوچک توجیه اقتصادی ندارد. این نوع سردخانه ها به دلیل عدم اختلاط آمونیاک با روغن و نیاز به لوله با قطر کمتر (هزینه های مربوط به لوله کشی) در سردخانه های بزرگ پر کاربرد هستند. این سردخانه نسب به سردخانه های فریونی دارای مزایای نسبی مانند انتقال حرارت بالاتر آمونیاک، ارزان بودن مبرد و ضریب عملکرد بالاتر سیکل آمونیاکی است. اما این نوع سردخانه ها دارای معایب مهمی نظیر سمی بودن آمونیاک برای تنفس، خودکار نبودن برگشت و تخلیه روغن، خورده شدن قطعات آهنی توسط آمونیاک در حضور آب، اشتعال پذیری آمونیاک و قوانین ایمنی به مراتب سخت گیر تر از سیستم های فریونی اشاره کرد.
برای سردخانه های کوچک و متوسط از سردخانه های فریونی که اکثرا با گاز R22 کار می کنند، استفاده می شود. غیر سمی بودن و غیر قابل اشتعال بودن مبرد و از همه مهم تر قوانین ایمنی آسان از مهم ترین مزیت های سردخانه های فریونی است. مواردی که استفاده از سردخانه های فریونی را دچار چالش می کند، بحث محیط زیست و گران بودن گاز های فریونی است.

باسکول-جاده-ای-سردخانه

چه نوع باسکول جاده ای برای سردخانه ها مناسبتر است؟

عموما در بحث انتخاب باسکول جاده ای نکته‌ای که حائز اهمیت است و سردخانه‌ها نیز از این مورد مستثنی نیستند، میزان حجم ورودی و خروجی این واحدهای صنعتی می‌باشد و انتخاب ظرفیت مناسب باسکول جاده ای رابطه‌ای مستقیم با این مورد دارد. سردخانه های بزرگ عموما از باسکول جاده ای ۶۰ تنی یا به اصطلاح باسکول جاده ای تریلی کش استفاده می‌کنند و با توجه به ظرفیت این نوع از باسکول جاده ای به تمامی نیاز های سردخانه های بزرگ پاسخگو می‌باشد. سردخانه های متوسط و کوچک عموما به نصب باسکول جاده ای ۵۰ تنی یا همان باسکول جاده ای کامیون کش متمایل هستند و با توجه به حجم کمتر ورودی و خروجی مواد در این واحدهای صنعتی، باسکول جاده ای کامیون کش به خوبی پاسخگوی نیاز مشتریان می‌باشد.

باسکول سردخانه 1

چرا سردخانه ها باید باسکول جاده ای نصب کنند؟

به طور کلی و در اکثر سردخانه‌ها روند کاری به گونه‌ای است که مواد و اجناس افراد دیگر در این واحدهای صنعتی نگهداری می‌شود و بسیار مهم است که مقدار دریافتی و مقدار تحویلی بار هر مشتری به طور دقیق توسط باسکول جاده ای توزین و ثبت گردد. از طرف دیگر سردخانه به نوعی انبار به حساب می‌آید و لازم است ورودی و خروجی این واحد صنعتی به طور منظم چک و بررسی گردد. در سردخانه‌ها مواد بر حسب وزن وارد می‌شوند پس نیاز به نصب باسکول جاده ای کاملا احساس می‌شود. نکته‌ی در بحث سردخانه ها این است این واحدهای صنعتی عموما با مواد خوراکی و فاسد شدنی سر و کار دارند و بهتر است برای توزین مواد در محل اقدام به نصب باسکول جاده ای نمایند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره رایگان تنها با چند کلیک