باسکول ارزان + ویدیو + اینفوگرافی

featured-image-باسکول-ارزان

‌اگر کسب و کار شما به نوعی با ابزارهای صنعت توزین مرتبط باشد، احتمالا نام باسکول ارزان را زیاد شنیده‌اید. طبیعی است که قیمت، یکی از مهمترین پارامترهای خرید باسکول است اما بایستی در کنار قیمت، موارد دیگری نیز در هنگام خرید این محصول مورد توجه قرار گیرند. به نظر شما در زمان خرید باسکول، علاوه بر قیمت، باید به چه فاکتورهای دیگری توجه کنیم؟ آیا خرید باسکول ارزان با هر شرایط و کیفیتی، می تواند باعث کاهش هزینه‌های یک کسب و کار شود؟

در این مقاله، در رابطه با تمامی عوامل موثر بر قیمت باسکول که در نهایت می توانند یک باسکول ارزان اما با کیفیت را به مشتریان ارائه دهند، صحبت خواهیم کرد؛ با ما همراه باشید.

featured-image-باسکول-ارزان

دکتر کیهان کیا مدیر عامل شرکت فناوری پند کاسپین، نکات قابل توجهی در خصوص دلایل ارزان به نظر رسیدن قیمت اعلامی باسکول توسط برخی شرکت‌ها و همچنین تاثیرات استفاده از باسکول ارزان در کسب و کارها بیان نموده‌اند. از شما دعوت می‌شود در ابتدا این ویدیو را تماشا کنید.

آقای مهندس آخوندزاده، مدیر فنی شرکت فناوری پند کاسپین نیز در خصوص حقایق مربوط به باسکول ارزان، نکات تکمیلی را ارائه کرده‌اند. با مشاهده این دو ویدئو کوتاه، درک کلی از باسکول ارزان پیدا خواهید کرد و در ادامه، مطالعه این مقاله به شما کمک می‌کند تا این موضوع را به طور کامل درک کنید و در هنگام خرید باسکول، این موضوعات را در اولویت انتخاب خود قرار دهید.

عوامل تاثیرگذار بر قیمت باسکول ارزان

هنگام قیمت‌گذاری باسکول جاده ای، فاکتورهای مختلفی در تعیین قیمت نهایی محصول تاثیرگذار هستند که برخی از آنها در ابتدای فرایند استعلام قیمت، چندان به چشم نمی‌آیند. شاید این سوال برای شما ایجاد شود که چه مواردی، شرکت‌های بزرگ تولید کننده انواع باسکول جاده ای را از سایر کارگاه‌های کوچک یا به اصطلاح زیر پله ای که معمولا باسکول‌های خود را با قیمت پایین به فروش می‌رسانند، متمایز می‌کند؟

در ابتدا باید ذکر شود که مراحل تولید باسکول در شرکت‌های بزرگی مانند پند کاسپین بدین گونه است که ابتدا باسکول تولید شده، با نرم‌افزارهای روز جهان طراحی می شود و پس از آن، از طریق نرم‌افزار خاصی، اعمال بار شده تا نتایج توزین بار مورد بررسی قرار گیرند. در مرحله بعد، قالب‌های باسکول تهیه شده و محصول اولیه تولید می شود؛ در این مرحله معمولا تا حداکثر ۲ برابر حجم مجاز بار باسکول، در کارخانه بر روی آن اعمال بار شده و نتایج بدست آمده مجددا بررسی می‌شود. پس از اتمام این مراحل، باسکول تولید شده، در معادن یا کارخانه‌هایی با حجم بالای توزین روزانه، به مدت ۶ ماه مورد تست و بررسی قرار می گیرد و در صورت وجود اشکالات احتمالی، این اشکالات شناسایی و رفع می شوند؛ در نهایت، در صورتی که باسکول تولید شده مورد تایید قرار گیرد، تولید انبوه باسکول انجام می‌شود.

در مقابل این روند دقیق تولید، انواع باسکول‌ ارزان که در کارگاه‌های بومی و توسط نیروی کار غیرمتخصص تولید می‌شوند، فاقد حداقل استانداردهای تولیدی هستند. شرکت‌های بزرگ تولید کننده باسکول، معمولا در کارخانه های مجهز خود، با در نظر گرفتن تمام شرایط مورد نیاز و رعایت اصول کنترل کیفیت دقیق از طریق انجام آزمایشات متعدد، باسکول با کیفیت و دارای بالاترین استانداردهای بین المللی را طراحی و تولید می‌کنند.

علاوه بر رعایت اصول صحیح و استاندارد تولید باسکول، مورد دیگری که انواع باسکول ارزان را از نمونه های گران و با کیفیت متمایز می کند، خطای اندازه گیری فاحش در باسکول های ارزان است. این خطا، معمولا در زمانی که فاحش باشد، به سرعت توسط مشتریان شناسایی می شود اما در اندازه های کوچک، اغلب مورد توجه قرار نمی گیرد و زمانی ابعاد خسارات گسترده آن مشخص می شود که این خطاها در یک بازه زمانی طولانی انباشت شده و کسب و کار مورد نظر، در زمانی مانند دوره انبارگردانی پایان سال متوجه ضرر و زیان هنگفت خود می شود؛ خسارتی که گاهی به اندازه هزینه خرید یک باسکول با کیفیت برای فرد هزینه در پی دارد.

شرکت‌های معتبر تولید کننده باسکول، اغلب به دنبال استاندارد سازی محصول خود از طریق تعیین قوانین کنترل کیفی مطابق با استانداردهای بین المللی هستند؛ این در حالی است که کارگاه‌های کوچک‌تر تولید کننده باسکول ارزان، بیشتر به دنبال کسب سود بیشتر و افزایش فروش خود از طریق کاهش قیمت باسکول هستند؛ هدفی که جز با پایین آوردن کیفیت باسکول به سرانجام نمی رسد.

اینفوگرافی مراحل تولید باسکول در شرکت های تولیدی

آیا کیفیت باسکول ارزان قابل کنترل است؟

در شرکت پند کاسپین، واحدهای مجزای فنی، مهندسی و طراحی وجود دارد که هر یک از این واحدها دارای چندین نیروی متخصص هستند و به طور دقیق، بحث‌های مربوط به طراحی و مهندسی سازه را پیش می‌برند. همچنین واحد کنترل کیفیت (QC)، به طور مداوم آزمایشات متعددی را بر روی میلگرد و بتن انجام می‌دهد تا محصول نهایی با بالاترین کیفیت به دست مشتریان برسد.

در خط تولید محصول؛ عمل آوری (کیورینگ) بتن به شدت و با وسواس مورد بررسی قرار می‌گیرد و این مورد در نهایت، به استحکام بالاتر صفحات باسکول منجر می‌گردد. تمامی این موارد که به طور الزام در شرکت‌های بزرگ انجام می شوند، در هیچ کدام از کارگاه‌های کوچک تولید کننده باسکول ارزان مورد توجه قرار نمی‌گیرد و محصولات نهایی از لحاظ کیفیت، اختلافات فاحشی با یکدیگر دارند و خرید باسکول ارزان را به صرفه نمی‌کند.

تمامی هزینه‌هایی که کارگاه‌های تولیدی در فرایند تولید باسکول از آن طفره می‌روند، در نهایت توسط خریدار و در پروسه تعمیر و نگهداری باسکول هزینه می شود؛ به عبارت دیگر، عملا سازنده بخشی از هزینه‌های خود را به خریدار متحمل می‌کند و به تاثیرات مخربی که محصول بی کیفیت تولید شده توسط وی بر یک کسب‌ و کار دارد، توجهی نمی کند.

تست‌های کیفی دشمن باسکول ارزان

نکته‌ بعدی این است که شرکت‌های بزرگ امکان قبولی در تست‌های سختگیرانه و کسب گواهینامه ها و استانداردهای جهانی را دارند در حالی که این امر برای تولیدکنندگان زیرپله‌ای انواع باسکول ارزان میسر نیست؛ به طور مثال، شرکت پند کاسپین تست‌هایی مثل EMC اندیکاتور را پشت سر گذاشته است؛ EMC در مورد یک دستگاه، دارای است، وجه اول، این است که دستگاه نباید سطحی از اختلالات الکترومغناطیسی را از خود ساطع کند که بر سرویس‌های رادیویی و سایر دستگاه‌ها تأثیر بگذارد؛ وجه دوم نیز مربوط به این است که این دستگاه باید در برابر اختلالات الکترومغناطیسی محیط، ایمنی کافی داشته باشد تا و تاثیری از امواج محیطی نگیرد.

باید توجه داشت که بسیاری از مشتریان، از وجود چنین تست‌ها و استانداردهایی بی‌اطلاع هستند و شاید به همین دلیل به خرید باسکول ارزان فکر می‌کنند؛ اما شرکت‌های برند و معتبر، ملزم به گذراندن این آزمایش‌ها هستند و واحدهای فنی و مهندسی این شرکت‌ها، به طور دائم درحال به روز رسانی محصولات، تکنولوژی‌ها و نرم‌افزارهای خود هستند و رفع نواقص و مشکلات احتمالی محصولات تولیدی را در دستور کار خود دارند. این گونه اقدامات بار بسیار زیادی از دوش خریدار برمی‌دارد و این اطمینان را به وی می‌دهد که تمامی فرایند توزین با دقت بالایی انجام می‌شود.

اینفوگرافی مراحل عرضه باسکول توسط واسطه‌ها

خدمات پس از فروش در باسکول ارزان

مورد دیگری که میان باسکول های ارزان و با کیفیت تمایز ایجاد می کند، نحوه ارائه خدمات پس از فروش توسط تولیدکنندگان هر یک از این دو محصول است. تمامی شرکت‌های بزرگ تولید کننده باسکول های صنعتی از جمله شرکت پند کاسپین، تیم حرفه‌ای متشکل از افراد متخصصی را برای نصب و ارائه خدمات پس از فروش این محصول در نظر می گیرند. علاوه بر این مزیت، واحد خدمات مشتریان شرکت پند کاسپین، یکی از قدرتمندترین ساز و کارهای فعال در بازار صنعتی ایران به شمار می آید و متخصصان ما در این واحد، آماده‌ رفع و پاسخگویی به تمامی مشکلات و درخواست‌های مشتریان هستند. این در حالی است که هیچ یک از کارگاه‌های تولیدکننده‌ انواع باسکول ارزان، چنین مزیتی را در اختیار مشتریان خود قرار نمی‌ دهند.

گفتنی است که شرکت پند کاسپین به صورت مستقیم، انواع لودسل های تراز اول و با کیفیت دنیا را از برندهای معتبر در خارج از کشور وارد می کند که این مزیت، امکان ارائه گارانتی این محصول از سمت شرکت به مشتریان را فراهم می کند؛ موردی که باز هم توسط هیچ یک از کارگاه‌های کوچک به ظاهر تولید کننده باسکول ارزان، به خریداران ارائه نخواهد شد.

امکان واردات تعداد زیادی از مدل های مختلف لودسل‌ها، بیانگر توانمندی شرکت های بزرگ تولید کننده باسکول در امور اجرایی و کیفی این محصول است. تیم بازرگانی خارجی مستقر در پند کاسپین، در طول این سالها، بدون مشکل، لودسل های با کیفیت تولید شده در اقصی نقاط دنیا را وارد کرده و آن را در اختیار مشتریان قرار می‌دهد. 

جمع بندی

با توجه به توضیحاتی که در این مقاله در رابطه با تفاوت های میان باسکول های باکیفیت و باسکول ارزان ارائه کردیم، به نظر شما، آیا خرید باسکول های ارزان صرفا با توجیه اینکه هزینه کمتری صرف میشود، منطقی است؟ اگر باسکول جاده ای خریداری کرده اید، محصول مورد نظر خود را از شرکت های بزرگ خریده اید یا تولیدکنندگان کوچک؟ در مورد سایر ملزومات صنعت توزین، آیا تجربه ای در مورد خرید محصول ارزان اما بی کیفیت داشته اید؟ خوشحال می شویم که نظرات خود را با ما در پایان همین مقاله یا از طریق تماس با واحد پشتیبانی و خدمات مشتریان پند کاسپین به اشتراک بگذارید.

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره رایگان تنها با چند کلیک